Om oss

Finansiell Hälsa är ett utbildningsföretag som kombinerar undervisning inom ekonomi, framgångspsykologi, coaching, ledarskap och personlig utveckling för att stimulera privatpersoner såväl som egna företagare till ökad expansion balans och frihet samt inre tillfredställelse både inom och runtom det ekonomiska livet.

Undervisningen i finansiell hälsa drogs igång 2009 av Daniel Ekholm och har sedan dess inspirerat tusentals människor till bättre finansiell hälsa.

Daniel arbetar bland annat även som coach och konsult till privat och offentlig sektor inom ledarskap, organisations-, grupp & team utveckling.  

Finansiell Hälsa erbjuder både kurser och föredrag. Läs mer om dessa under Kurser & Föredrag.

 

Om Daniel Ekholm

Med hjälp av ingående studier i finansiell hälsa, ledarskap, coaching, personlig utveckling och framgångspsykologi har Daniel på djupet transformerat många delar i sitt liv samt kunnat hjälpa många andra till detsamma. Detta har gjort att Daniel har gott om berättelser att dela med sig av.

Daniel har en Fil. kand i psykologi, äger och driver sedan 2007 Svenska Hälsoteamet och är bland annat utbildad trainer hos T. Harv Eker, professionell Teamcoach och Ledarcoach samt NLP Business Trainer samt NLP Master Coach utbildad med Kjell Enhager & Magnus Kull.

Daniel är även fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst och brinner för att ge dig det bästa av utbildning & utveckling samt för att hjälpa dig leva din högsta potential som människa eller er som grupp, team, företag och organisation.

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

Daniel Ekholm
Läs mer om vad Daniel erbjuder på Danielekholm.se 

"En av de bästa helgerna i mitt liv! 
Jag ska genast börja med penga-management. Jag har också fått lära känna och har fått förståelse för min mans agerande - efter 25 år tillsammans.
Tack!" 

Eva Karlsson, Karlskrona

"Jag känner redan hur kursen har lyft mig till en ny nivå mycket tack vare Daniels sätt att genomföra kursen där allvar och glädje blandas på ett härligt sätt."

Björn Johansson, Egen företagare, Uppsala.

"Daniel har en härlig inlevelse och ett fantastiskt sätt att få en att delta. Hans sätt fångar en."

Bengt Berqkvist, Egen företagare, Karlskrona